Schroevendraaier Reviews | Schroefjelos

Haakse Schroevendraaier

De Haakse Schroevendraaier is een ander veelgebruikt gereedschap in huishoudens en werkplaatsen. Zoals de naam al aangeeft, heeft deze schroevendraaier een haakse kop aan één uiteinde en een handvat aan de andere. Dit unieke ontwerp maakt deze schroevendraaier geschikt voor een groot aantal toepassingen waar een traditionele rechte schroevendraaier niet zou kunnen werken. 

Geschiedenis

De haakse schroevendraaier is ontstaan in de beginjaren van de 20e eeuw, De haakse kop maakt dat de schroevendraaier een goede toegang heeft bij schroeven die moeilijk bereikbaar zijn of geplaatst op plekken met beperkte ruimte. Het ontwerp maakt ook het verminderen van de kans op slijtage van de schroefkoppen mogelijk.

Hoe werkt het?

Net zoals de Kruiskop of Platkop Schroevendraaier, werkt de Haakse Schroevendraaier door het vertalen van de kracht die op het handvat wordt uitgeoefend naar een grotere kracht op de schroef, Hierdoor kan het met minder kracht een schroef aan of losdraaien.

Waar moet je op letten bij de aankoop?

Bij de aanschaf van een haakse schroevendraaier, is het belangrijk om te letten op de grootte van de haakse kop, die moet passen bij de grootte van de schroef die u wilt gebruiken. Ook is de kwaliteit van het gereedschap belangrijk, zoals gehard staal voor meer duurzaamheid en grip. Het handvat kan ook ergonomisch ontworpen zijn voor een comfortabelere greep. De Haakse Schroevendraaier is een veelzijdig en waardevol gereedschap voor elke doe-het-zelver of professional. Dit type schroevendraaier is specifiek ontworpen om moeilijk bereikbare plekken te bereiken en dus bijzonder geschikt voor reparatie- en installatiewerkzaamheden in gebieden waar een rechte schroevendraaier niet kan worden gebruikt. Het is een waardevolle aanvulling in een gereedschapskist.

Top 5 haakse schroevendraaiers kopen

1. Silverline 2 delige haakse schroevendraaier set

De set wordt geleverd met twee schroevendraaiers: één met een 5 mm sleuf en PZ1-bit, en één met een 6 mm sleuf en PZ2-bit. Beide schroevendraaiers hebben een lengte van 85 mm en zijn gemaakt van gehard chroom vanadium staal, wat betekent dat ze duurzaam zijn en lang meegaan. Deze set van haakse schroevendraaiers is een geweldige aanvulling op elke gereedschapskist en is perfect voor doe-het-zelvers en professionals. Of je nu bezig bent met een klus in huis of op de werkplek, deze schroevendraaiers zorgen ervoor dat je de klus snel en efficiënt kunt klaren.

2. Skandia Haakse Schroevendraaierset

Ontdek de ongeëvenaarde prestaties van de Skandia Haakse Schroevendraaierset, vervaardigd met hoogwaardig chroom vanadium staal en voorzien van een verleidelijke glansvernikkelde afwerking. Deze set is de perfecte metgezel voor elke klusser, met een inhoud die bestaat uit niet één, maar twee haakse kruiskoppen (PH 1 en PH 2) en twee haakse gleuf schroevendraaiers (100 x 5 mm en 125 x 6 mm). Elk stuk is zorgvuldig ontworpen voor optimale grip en duurzaamheid, waardoor deze set een essentieel instrument is voor elke klus. Ervaar het gemak en de precisie van de Skandia Haakse Schroevendraaierset en til jouw doe-het-zelfprojecten naar een hoger niveau.

3. A&K Haakse Bithouder

Hoekige bithouders zijn inmiddels een onmisbaar accessoire in elke gereedschapskist. Dit is vooral omdat ze de gebruiker in staat stellen om schroeven vast of los te draaien zonder zich in allerlei bochten te moeten wringen. En met de universele haakse bithouder wordt deze klus een fluitje van een cent. Eenvoudig en handig in gebruik, deze haakse bithouder is ontworpen om de meest lastige plekken te bereiken en houdt uw bithouder stevig vast, zelfs in de meest veeleisende situaties. Of u nu een professionele klusser bent of gewoon een doe-het-zelver, deze bithouder is een must-have voor iedereen die op zoek is naar meer efficiëntie en gebruiksgemak bij het uitvoeren van reparaties en andere klussen.

4. Bahco Belzer

De Wera haakse gleuf schroevendraaier is ontworpen voor het werken met Phillips® schroeven en heeft een kling die vernikkeld en verchroomd is. Dit zorgt voor duurzaamheid en maakt deze schroevendraaier de ideale tool voor klussen die precisie vereisen. De kling heeft een lengte van 100 mm en is omhuld met een stevige, ergonomische polypropyleen greep. Dit zorgt voor een comfortabele grip en maakt het gemakkelijk om de schroevendraaier te hanteren tijdens het klussen.

5. Wera haakse schroevendraaier

Als u op zoek bent naar een schroevendraaier die perfect is voor moeilijk bereikbare plaatsen, dan is de Wera haakse gleuf schroevendraaier – 4.0 + 4.0 x 100mm een uitstekende keuze. Deze schroevendraaier is ontworpen om 90° en 180° hoeken te bereiken, zodat u kunt werken op plekken waar conventionele schroevendraaiers niet kunnen komen. De Wera haakse gleuf schroevendraaier is ontworpen voor comfort en gebruiksgemak. Met de ergonomisch gevormde handgreep ligt deze schroevendraaier goed in de hand en is hij gemakkelijk te hanteren.Of u nu bezig bent met een moeilijke klus op krappe plekken, of gewoon een handige schroevendraaier nodig heeft voor dagelijks gebruik, de Wera haakse gleuf schroevendraaier – 4.0 + 4.0 x 100mm is de perfecte keuze.